OMG OMG OMG CRAVINGS!!!!!!!!!!!!!!

Julen är överskattad.


Jag dricker Göta Kanal för det är det jag gör bäst.

Jag gillar billiga ting. Denna veckan har Natalie inhandlat:

  • En Birkin lookalike bag i vinrött, för 100 pix
  • En oversize sailorkavaj med guldig dubbelknäppning för 30 kronor
  • En kortare sailorkavaj i tunt tyg som bara älskar mig, för 40 kronor
  • En fet guldkedja med style för 20 pix
  • Ett par höga sammetsskor från Ellos för 100 lappen
  • En stor trenchcoat liknande jacka för 40 krona

Jag älskar det billiga.

Man vill ju inte sitta som den dumma kusinen från landet i erat sällskap! Han med en bad hillbilly-look, hillbilly-voice and what ever you want him to eat and drink and think?
Correct me if i am wrong, eller inte, för jag kan tycka att den dära Hillbilly boyen kan vara lite attractive ibland.

Hej och hå nu skall vi knarka lite piller och sedan åka in och köpa kustfägring till min tesamling och även lite skivor kanske.


13:06, mina tänder värker lite mindre efter ett blodbad hos tandläkaren

P3 populär med Nina Persson, hon är en god gud, ehe. Hon är faktiskt riktigt skön, mänsklig och vet det själv. Tror inte hon har rätten att sitta på elfenbenstronen mer än någon annan. Ändå så har hon pondus och kickass style.
All kärlek och kraft i världen till denne, NINA PERSSON ACTIVATE!

You go girl.


Hej och hå


Happypills, to make you stay cool as a cucumber

Jag äter piller för att hålla mig glad. Damn gurl, gurkmejapiller(jag sväljer ner dem med morotste, OMG, the girl is so dangerous, shes a superfreak, a superfreak)! Ja, jag lever ju jämt och ständingt on the edge, jag tror jag har hoppat över kanten nu! Farlig tjej on the run i gbg.

Snygga tjejer från Göteborg letar efter huserum, call me on hotbabewantsfun4fuck.


Kiss my fakebrown ass

Igen, jag skrev en ny låt. The story about you involning me är namnet, och jag är nöjd!

Just had to let you guys know. Just had had  to.

you get your kicks just by driving me down

Alltså vilka minnen som kommer in i mitt huvud, nostalgi när jag sitter och lyssnar på Ben Kweller - Sundress. Lovesong on me, in me up me pumps!

Och Kid Harpoon och Florence is keeping me alive right now. Mina känslor bara kommer ut. Nu skall jag dansa naken till my boy builds coffins för att sång är bra.

Please believe, I do my laundry with no pants on!

I'm freaking pumped! I've been drinking green tea all goddamn day!

Thats me in an eggshell?

Från Storan till Guldfisksängar

Skulle ju faktiskt vilja dra mig in på Storan på fredag. Se The Sacred Sailors eller typ kanske. Ja, kanske det. Dem är ju ändå lite småsvängiga. Nu sitter jag på mitt sportiga lakan. Ferrari, porsche (glöm inte att uttala e rätt) nästan porschö (om du vill vara cool tjej som jag). Jag känner mig iaf nice, filosofisk och jävligt tillfredsställd. Tack vare metrobloggen "Ha sex". Ohyeah, she is frikkin naughty!



För er som inte förstår sig på ironi, så var detta det. See man lär sig något nytt everyday, everyday.

En annan parantes idag (), är att jag har fått tillbaka min livsglädje, jag känner mig som en fiskare i Norge då laxen som man sökt efter så många dagar bara flödar in i nätet, det gröna näten. Alltså livsglädje är det vi alla söker, även om det handlar om fisksök, pojksök, vänsök, inget sök alls, utan billigt te, eller den livsglädje man finner då 500 kronor ligger på marken framför dig när du är lite nere, downer.
Jag älskar att babbla, det bästa jag vet. Jag skiter i om vi inte hänger med, det gör man inte i livet ändå. Jag lever i varje mening även om de inte hänger ihop. Livet hänger fan inte ihop, det är helt crazy. Ena dagen sover du i en BAJAMAJA halvt stoned i ett stormigt Arvika, andra dagen ligger du i en 160 vattensäng med guldfiskar i på The Plaza. Vad hände med världen?

The Brady Bunch Drinking Game

Jag satte mig vid tvn klockan 8 idag, satte på min kanal jag alltid lutar mig mot ifall ingen annan kanal har något att erbjuda. CANAL frikkin COMEDY. I had a great laugh this nite i tell you all. Idag on tellie, THE BRADY BUNCH. En story om en helt vanlig familj utan några som helst issues. Efter denna underbara film, googlade jag lite och var allmänt high on familyspirit och allt slutade med att jag hittade the brady bunch family drinking game! Frikkin Awesome.

Sätt på filmen, ha ditt booze nära, och om man föredrar, sina vänner med! Let the fun begin.

Drink Every Time . . .

1. Jan's inner voices are heard

2. An original Brady makes a cameo

3. Mr. Brady gives his family advice

4. Cindy being a tattletale is referenced

5. Anyone says "oh, Alice"

6. The $20,000 is referenced

7. Dittmeyer is mean to the Brady family

AND IF YOU REALLY WANT TO GET WASTED . . .
Anytime the Bradys show their naivete toward the real world.


And here they are, they are so fabulous.



Hej och hå

God made us for dancing and fucking

Träffade denna sjungade snubbe igår, jag och bella finner alltid något extraordinärt. Och Bella, the guy is like famous or something. Here he is, with his band Vienna Heat. Härligt faktiskt. Vårat nya häng, innehåller Anders "the singing dude" och en annan snubbe som kommer från min hemstad och känner Bellas vänner, Kristoffer. Ja även han var en snackerövring yesterday.


My body is a cage

Jag skrev en ny låt, för 5 minuter sedan. Är förvånad över hur orginell och bra den låter. Jag skriver dock bara bra  låtar, men denna var riktigt go alltså. Den kommer komma långt, liksom jag. Way to big ego, but you have to have an ego to succed in this egofashion-world.

Gick hem through the avenu in gbg idag. Massa nakna män i fights över allt, jag blev lite skräckslagen, jag gillar inte sånt onödigt våld. ONÖDIGT är vad det är, hör ni det grabbar och överhormonade (?) kvinnor? Alltså, kvinnor överlag kör brutala wordfights, kanske en bitchslap här och där, men inga knutna nävar, nejnej, BIG NO NO. Det jag ville komma till var i alla fall att man skall inte slåss, för det är inte trevligt för någon, inte aktörerna och inte de som observerar händelsen.



Hej och hå

Back but in frikkin black

Yes, tajming is the new black.

Som Lennon sa: Life happens when you're busy doing something else.

Livet beror på tajming (ja, idag är jag svensk av mig). Tajming, tajming, tajming! Inte vilja, inte öde, inte något annat än tajming. Man brukar kalla det dålig tajming om saker går fel.
Jag anser att det är dålig tajming att jag går i skolan just nu, för jag presterar inte mitt bästa, jag vet att jag kan bättre, men min tajming är bad som bara den nu, att jag är 17 år och måste gå. Kunde jag inte blivit född 1995 istället och blivit bättre tajmad?
 Jag kanske hade träffat the man of my dreams om jag hade åkt på roskildefestivalen förra året, men dålig tajming att jag var för ung (enlig den visa moder Katarina, inte det dumma barnet som inte vet sitt bästa Natalie). Snart kanske jag är på rätt ställe vid rätt tid punkt och hittar my man, de där skorna jag så länge letat efter på rea som annars kostar pung, träffar den kändis jag alltid velat träffa eller står under taket när det plötsligt börjar att regna.
TAJMING MINA VÄNNER, TAJMING!

Hej och Hå

Harpo vs Oprah

1, Jag älskar Henrik Vibskov. Han är en liten gud i snygg förpackning. Och cravings på hans kommande kollektion. High.

2, Jag älskar Monkis kommande skor. De kommer bli mina. När vet jag inte, och med vilka pengar är väl the great question in this case (Bella, du är inte den enda som lider av Swinglish, jag kommer inte ifrån den, den sitter fast med lim) 

3, Jag hatar människor just nu! Klarar inte av dem, asddgh!

4, Days of our lives är idag min saviour, och Sammie är en äcklig nöt.

    Yes thats it.

    HEJ och HÅ

Killus

Killers till Hultan, känns ändå bra! Tack och hej! Puss

Hey dude, what is up?

Hot Rod, min nya Napoleon Dynamite! Min snygga hormonstörda Napoleon Rod! Min Napoleon med SNL anda. 
Ett tight äss och mörka lockar är allt jag behöver. Andy Samberg är min man.
Men hans halvbror är min boytoy, se filmen and you will so understand my love for brown headed men.




Hej och hå

Life is a butcher

Idag liksom de forna dagarna visade sig livet vara en jävla bitch. 



Hej och hå

Trodde du att du skulle lyckas utan att skratta hade du fel.

Jag älskar den nya kanalen Comedy Central, bara för jag älskar komediassfests. 
först, sex and the city, 
sedan någon Jim dude,
 sedan South park gånger några gånger. I can't stand it anymore, this is the life! 
Se på tv och dricka lingonte och äta smält mörk choklad och ta sig i sitt hår, bara för att det är lent. Ja, det är lent!


Detta fält måste fyllas

Hej jag heter Hanna Ng. Jag vill bara visa världen mitt rätta jag. 
-Det här är jag.



I let Hanna speak for herself. 

Hej och hanna

No. 3


Ah, just det! Jag älskar Paul, jag älskar Stella och jag älskar här och nu, svart på vitt, Mary McCartney. 
I love her photos, they taste like marabou in my mouth. 

Hej och hås

Freeme in acne coats

Jahaja, jag och Anja tog en sen frukost på Le pain francias! Vi älskar frukostar för 117 pix, så extravagant billigt. Sedan gick vi en liten, men ganska lång runda i staden, eldade upp kameler och inhalerade det daggdränkta gbg. Kan inte säga annat än att jag njuter, eller njöt. 

Dagen slutade iaf med att jag är en acne jacka rikare, och lite men bara lite fattigare i plånboken. Jag älskar min coat, den är snygg och underbar och blå. Sitter och beundrar den nu med mina trötta 00:47 ögon, och jag har faktiskt, trotts att det är olagligt unnat mig ett glas rött vin denna natt. Min lp spelar Beirut's Nantes och jag småsneglar (då jag inte har blicken på jackan) på Two and a half men. Jag älskar Jake!
 Denna dagen har varit bra, då tankarna inte snurrat iväg på annat, som den gjorde dagen innan då jag klippte av mig allt mitt hår.

 Men tillbaka till idag, tack anja och tack mamma. Det behövdes!


Jag kunde inte hitta en mindre bild, men här är min jacka, the one in the middle. From Acnes autumn collection. Me likey!


Hej och hå springmask

02:42, som skum på Cappucinon, allt det goda.

Jag var på ett party en gång i tiden.  Där hörde jag två filurer sitta bakom mig och snacka musik. Jag blev genast intresserad och tjyvlyssnade på vad de hade att säga. Det mesta jag fick ut av deras ganska otydliga samtal var att det tyckte att det inte fanns några nya bra band. Screw you guys, I'm going home. Vad var detta för skitsnack de två unga pojkarna satt och sade. Inga nya bra band?! Jag kan hålla med dem att basen till all musik vi lyssnar på och upptäcker idag skapades för många år sedan, och att många som blivit kända idag inte vet ett jävla skit om musik. True, true, men herrejävlar vad fel de hade om att det inte finns några nya bra artister idag.

Vad hände med att:
Cold War Kids
Courteeners
Beirut
The National
Achitecture In Helsinki
Kate Nash
Vampire Weekend
Ane Brun
Belle and Sebastian
Black Lips
Built to Spill
Cat Power
Arctic Monkeys
CSS
Fleet Foxes
Johnossi
Lykke
MGMT
Nouvelle Vague
The Last Shadow Puppets
Arcade Fire
Okkervil River
Noah an the Whale
Sea Wolf
Bloc Party
Laura Marling
 
är dåliga band/artister? Ni har inget konkret fakta på det ni säger grabbar. Sorry, men ni är ute och cyklar.
Och listan tar ju inte slut här, den är så lång så den toppar kvittot som hänger ut från Super Sushi's kassamaskin.

(Med nya band så säger jag de band som funnit sin fame inom åren 2000-2009)

Hej och hå

värkpastiller som noter

Jag har värk. Fyfan för värk. Därför behöver jag mysa med Aberfeldy. Så mysigt så man smälter när man sitter i solen och slickar i sig en pinne med Twister. Får en sån där varm känsla i magen, och jag gillar't. Kanske därför jag smälter, för jag blir så varm av allt det mysiga. Åååååh vad jag myser.
Dagens ord: mys, mysiga, mysa.

So lets get all warm, fuzzy and happy with Summer's gone - Aberfeldy.
http://www.lastfm.se/music/Aberfeldy
Ja, och ni får kopiera länken, nate is lazy, ni vet vad ni skall göra sen.
 
Hej och dunderhå

Mitt liv, mina väskor.

En sak som jag aldrig kommer släppa, eller en sak, flera jävla saker som jag aldrig kommer släppa är mina väskor. Just nu är de utspridda över hela fucking världen, men de har allihopa befunnit sig under mitt tak.
Men er kommer jag aldrig släppa från mitt ägande, NEVAH!
-Nevah, nevah? No, nevah nevah!

  

Hej och hå


cravings till mina loins

AmLul, min typ av kvinna har allt jag vill ha. Kom och ta med mig till ditt liv. 
 
Sedan har hon mina stockings som jag längtar efter från AA! Ge mig dem nu. Gud. Hur länge måste man vänta?



Hej och hå


This is the story of loosing my virginity

Jag älskar dem,
och jag antar att ni som älskar (älskade) Philip och Fredrik också gör det!
De är nämligen kompsiterörna till the wonderful song I'm gonna be (500 miles), Philip och Fredriks High ChaparallsTheme song. "and I would walk 500 more".
Men idag är det inte den som har hamnat i mitt huvud, utan den bästa It's over and done with.

Här har ni den,


Hej och hå

Paint me black today please

klockan är 23:20 och mitt batteri på datorn börjar se sitt slut, jag orkar inte skriva idag, för jag är för borta i hjärnan.
vi kanske ses imorrn.



denna lappen fick jag av min vän Amanda efter nyår, jag gillar henne, och hon kan måla, vi gillar henne.

Hej och hå

Got milk?

I want to report a rape.
My friend got raped okay?
I WANT TO REPORT A RAPE!
My friend Indiana was raped.
He was raped, raped by Steven Spielberg and George Lucas.
I hope you motherfuckers burn in hell for a long, long time.
And cut!

Southparks definition av senaste Indiana Jones, jag kan inte annat än att bocka och buga, jag håller med.

  

Jag älskar Cartman, och jag älskar verkligen Randy.

Hej och hå

I drive my friend a the station, the second day of june.

Frida Hyvönen kommer till Hultsfred, det kommer bli mysigt!

Ja, och samtidigt fick jag reda på att Takida kommer, Hultsfred kom ett kast längre ner, och kommer bli en fästing i dess nästa liv.


Kan jag sätta mig här? -Nej, jag är bara tolv.

Jag, sjuklligen, som egentligen skulle pluggat rumpan av mig gick en promenad ner till Billhälls, och köpte naturgodis, sjukt gott grönt te -vanlij, jordgubb och passionsfrukt, min go green mix och självklart mina passionsfrukter (Oh God, I love passion). Men det var inte det enda, hihi, jag tog mig vidare till Coop forum, där jag inkasserade hela EBBA OCH DIDRIK serien, ja, jag älskar dem små liven, och 80-tals Sverige är det bästa jag vet. Om jag hade en tidsmaskin, hade jag hoppat tillbaka till just den tiden, eller kanske woodstock 69, och se Hendrix och Janis, och käka svamp med Peter Griffin and Louis Griffin och vara i mitt very own special place. Jaja, tillbaka tillbaka till ämnet. Jag tycker och föreslår en Ebba och Didrik kväll hos mig om två veckor mina vänner.

Och jag måste säga, Yrvla i serien är det snyggaste och bästa jag vet! Gud, I want to be in here shoes man. Ja, om ni sett den förstår ni vad jag menar. och ni som inte har sett, se och beundra.

jag köpte också Fear and Loathing in Las Vegas med Johnny Depp och Benicio Del Toro på min kupp. Den äger!



hej och hå


15:02, 1 och ½ år.

Jag vet inte vart man skall börja, eller när jag skall sluta, hur jag skall betala eller om jag kommer bli botad.
Men det är väl upp till universum känner jag just nu, universum har skapat mig, därför tänker universum som jag och jag tänker som universum. Så jag lämnar mitt problem till universum, alltså till mig.

men detta, ja detta är bara komiskt!



Hej och hå


We dance until we break

och idag, sydde jag om min kavaj, den blev fin.

jag gillar gamla saker som man kan göra om, så smart, så billigt och så snyggt.
Stora kajaver är det bästa jag vet, men helst av allt skulle jag vilja ha mig en pingvinkavaj! Den hade varit så vacker runt mitt ass, jag bara känner det! 
och vet du vad jag vill ha mer, en fluga! En fluga, oknuten runt min nacke. mums.

Anyway, detta är jag och min kavaj in motion.



ja, och detta är också delar av min hatt, honom älskar jag tillsammans med allt annat jag älskar, vi lär se mer av honom.

Hej och hå

Things I really adore.

Jag hittade det finaste smyckeskrinet i den stora sylåda under mammas säng idag. Smyckeskrinet som innan tillhörde min bortgångne farmor, kärlek till den underbara kvinnan, är min nya kärlek, och dess innehåll var inte att leka med heller. Höll på att få en chock när jag satt där i all sytråd och alla tyger. Det var ett godisfynd på en skitdag (ja, jag är fortfarande sjuk).

I'm gonna show you.







Jag är glad, även om skolan är som en vagel i ögat.

My own Bell

Jag saknar min Bella, min underbart snygga Bella.


                              (foto: Aurora Alänge)

Kom hem, så vi kan börja om igen.

Hej och hå

Ysl = Nkm

Hej min vän, vill du göra mig lycklig?
Ysl är det bästa jag vet.
 Svart, lack, långa luggar, svarta läppar, höst och vinter.




Hej och hå

Starka ord och substantiv

5an kan inte få nog. Först den "Elake kocken", jag gillar dock Gordon så ingenting emot honom, he's a sexy old man. Men nu, "Arge snickaren", thats a dangerous man, hammare och allt. Ganska patetiskt faktiskt, och ett oerhört tråkigt program väntar oss. Jag undrar bara vad kanal 5 kommer satsa på härnäst? Den Irriterade brevbäraren, den sentimentala frisörern eller kanske det oroliga cykelbudet?

Jag vet faktiskt inte, this time you tell me!

Thank you Camilla, för de starka orden.



Hej och hå


Roskilde cravings, and more.






















Jag hade kul,
och jag ser fram emot summer of 2009. Roskilde, Hultan, Emmaboda och Way out West, See you there chix and dix.

Hej och hå

Cold to death

Varför, varför, why, why, why, existerar förkylning?
Vad är det bra för? Förbereda inför döden? Snälla, tell me, cause I really want to know.

musiksex

och till oss Laura fans, hennes "nya" låtar måste lyssnas mer på. honin med är bäst!
jag vill vara med henne och dricka rödvin med henne och röka med henne och leva med henne i en sunkig lägenhet i London, stanna uppe hela natten och sjunga och spela gitarr tillsammans. Vi hade haft den bästa sambolivet någonsin tillsammans, in a nonsexuall-way.

för er som inte har spotify (he he, dags att skaffa vänner?)
lyssna på www.youtube.com på låtarna:
Alpha Shallows
Blackberry stone
Rambling man
She's changed
The wrote and the writ

Att man kan älska musik så mycket kan jag inte förstå.
på tal om att älska musik, så älskar jag Beirut också.



Hej och hå

Vi är vi

Till mina vänner och mig. För att det är såhär vi lever och vi älskar det mer än något annat.
Så känn er träffade, för jag gillar er. Snygga tjejer och snygga killar.



och vi älskar Noah and the Whale och vi älskar Laura Marling.
Titta på Shape of my heart och lyssna på Give a little love, jag älskar det!

If you give a little love, you can get a little love of your own.

Hej och hå

Jag har hittat henne, efter så många år.




Erik min vän, du måste komma tillbax, utan dig i livet blir det bara knas.
Wooh, hold your horses, kraftig jävla text. Knas, vilken jordbävning!!!
Sofijah är något speciellt, stavningen på namnet, och hennes vackra kollibriröst gör ju att man smälter till mjölkchoklad.
Kolla in resten av hennes mumsiga låtar på youtube, speciellt Horungar den är mig allt en extraordinär en.

Hahahahahahah

Hej och hå

Tron på den visemannen

För ett tag sedan, ja, ett stort tag sedan, snackade mina vänner och jag om uttrycket SOS, och vad det stod för.
Jag sade det korrekta svaret, men ingen trodde på mig. mina vänner, mina vänner trodde inte på mig.. tårs in my eyes.

Mina vänner SOS stands for - Save Our Soul eller Save Our Ship. 
Hehe, just to make a point.

1. och bara för att, fuck.
Ordet fuck kommer delvis från de svenska orden, fokka som betyder to strike, och fock som betyder penis.
Vilken mansdominerad värld vi lever i ey? Män män män män män.
Sex är då mannan kör över kvinnan med sin penis.

2. och bara för att, John Le Fucker.
Ja, det fanns en John Le Fucker.

3. och bara för att, fuck betyder.
False Use of Carnal Knowledge


Im gonna teach you how not to live your life.

Jag älskar denna serien. Humor och goda råd på samma gång. Jag skall dock säga att helheten inte går ut på det som visas i detta klippet, det är bara infallsvinklar som mannen i mitt liv (Rob, maincharacter) tänker på lite titt som tätt.
He is lovely and nasty, just the way i like it.
Här har ni damer och herrar, How not to live your life, goda råd från Natalie och Tony Magnusson.


I'm a cyborg, but that's OK!

Jag, Ebba och Fredrik såg för ett tag sedan en guld film från Korea, I'm a cyborg but thats ok (på koreanska: Saibogujiman kwenchana, hehe) Man dog lite inombords. Den är ju rolig, underbar och helt fantastiskt knäpp. Om du letar efter något kul men ändå lite bissart tror jag att du skulle gilla denna lilla rulle. Åh, jag skall kolla in den idag igen,  alla karaktärerna är så jävligt underbart bra. En fet dam som lurar i sig alla andras mat, och har fobi för smuts men fetish för hud. En extrasuper trevlig man som går baklänges och gör allt annat baklänges för den delen med. En snygg korean rsom snor identiteter. En jävla mytoman som aldrig håller käft. Och självklart Rain (Utalas Be) som tror att hon är en cyborg som har en  mormor, som tror att hon är en råtta. Kan en sådan film gå fel? Nejnej, se se se se!!


In thru the back door 2, canal+ hits, 00.15


http://www.tv.nu/, är den sidan som jag nyss besökte, och till min stora glädje visas - IN THRU THE BACK DOOR 2. Jag kunde inte ha valt ett bättre tillfälle till att kolla på en mysig film.
Om du undrar vad In thru 2 handlar om skall jag ge dig en snabb förklaring som kommer göra allt mycket klarare för just dig.
Here it goes:
1. 100% analsex!
2. En bakvägsfest utan motstycke!
3. Här träffar du både erfarna analgymnaster och heta nybörjare som just blivit bakvilliga.
4. Hahahahhaahhahaha

P.S. All fakta tagen från tv.nu. och nu skall natalie ägna sig åt Saturday night live och the comedy of John Belushi.

Hej hå


Littlesister

Ibland kan jag inte ro för att tycka att barn är underbara.
Ida Pyk, modetjejen som förövrigt lever livet i Paris lillasysters önskelista till julen såg ut såhär:

Klackskor
En tiger som kan gå själv
En levande elefant
Ett föl
En flygande kattunge
En liten chiwawa
En låtsas tand/öga/näsa
En nalle som kan lysa hela natten
En my little Pony med vingar
En sångbok
Amy Diamond hits"

Jag kan inte annat än att le.
Hej och hå


Sorry, I'm missing a piece?

Jaha, jag ser inte riktigt helheten med denna? Jag menar, skor skall vara snygga, aboslut, och för många tar det över bekvämligheten när man väljer skor( jag erkänner). Men seriöst, lilla vännen, kan man inte få behålla sin sula och sina fötter ett litet tag till?

Shoes a lá DG.


Hej och hå

They drink alot to become famous

Need to see -Coco Avant Chanel (Coco before Chanel)
Audrey Tautou från Amelie from Montmarte tar sig an rollen som Coco själv. Intressant, måste ju bara ses. filmen har ju faktiskts gjorts ett antal gånger, och vi hoppas att denna gången blir den sista och bästa? I och för sig så älskar jag orginal filmer, from scratch så att säga. De är alltid mer äkta, inte sant?
Och när vi ändå talar som Audrey, jag älskar henne, en av de absolut vackraste kvinnorna av våran tid nu. Finfin brud alltså!

Filmer med Audrey som inte skall missas:
MÅSTE, Amelie from Montmarte
Hors de prix
The Da Vinci Code
Dirty Pretty Things
ja, med mera.



Hej och hå


Jag älskar tv 2.

Inte illa pinkat för en trähäst!
Jag har endast tittat på tv 2 idag. Den har varit min räddare i nöden just idag.
Det började med lite Kobra i Bomaby med Ernst, jag menar Ernst, jag gillar honom. Och jag är farsinerad av Bombay, här finns den heta kulturen som är påväg att spridas genom hela världen, Bollywood som gör mästerliga filmer. Jag fick också skåda den dålda och mörka världen fylld med knark och den indiska maffian. Intressant faktiskt!
Sedan dök min favoritfilm upp,
It's a wonderful life, den bästa filmen som någonsin gjorts, eller ja, en av dem iaf.
Handlar om George som offrar allt för sina medmänniskor och de han älskar, och jag älskar honom. De som vill är välkomna hem till mig på en It's a wonderful life night!
Efter denna filmen, tog jag en liten nap.
SEDAN, vaknar jag till Lost in Austen. En modern version av Jane Austen's Stolthet och Fördom. Jag som är en vekling för den bästa kärleksförfattarinan blev ju ba för överlycklig. Lost in Austen handlar om ett lika stort Jane Austen fan som jag som byter plats med huvudkaraktärens plats i berättelsen. Hon försöker sitt bästa att låta berättelsen förbli så som Jane skrev den, men det uppstår komplikationer när hon medverkar i historien och inte huvudkaraktären Lizzy.
Mer power till tvåan säger jag bara, den är grovt underskattad.


 
Hej och Puss


Tent and pants goes hand in hand.

Miri är något av det snyggaste jag vet!  www.bookofmiri.blogg.se
Snygga och vågade kläder, låt henne leva länge!
Hon har fått mig att tro på stora byxor, hon har fått mig att tro så mycket att jag gick och köpte mig ett par (som min fader så kallblodigt kallar tält) på  Weakdays secondhand rea. 175 kronor för ett par sailorblåa älsklingar. De kliar mer än mormors gamla lovika vantar i röven, men Smarterchild Natalie hade en effektiv lösning genom att ha tights under byxorna. Amazing, tänk på det nästa gång det kliar längs smalbenet.


Puss

Dingdong, the psyco's gone.

Alltså jag tycker det är så komiskt. Det komiska uppstår i bloggen "på stan".
Alla som syns på bloggen är uppkläda till max, med sina miu miu väskor, acne skor (Please God kill the lovely girls who is wearing them and send the shoes to me?) och de dyra fab kavajerna från Helmut Lang.
Men plötsligt, så ser jag Linda Rosing, som ständigt är ute på nya äventyr, såsom mansjakt och botoxinjektions.

-What are you wearing this wonderful night Linda?
-Well, I have my fake Gucci bag (Please kill me, moder natur menade inte att man skulle använda dessa, det var bara ett skämt Linda, for Gods sake) And  I have my fabulous dress from Gina Tricot.
Alltså jag skall icke se ner på billiga kläder, nej det är Buddahs gåva till människan, men hej och hå, stay away from our celeb parteys Lindy. If you can't cut the breats, leave the bag at home.
One bad party ex.                                                            
   
And a good one.
 

Låt detta bli en läxa!!

RSS 2.0