Hej nummer 3, jag hoppas att jag är här för att stanna.

Sitter och ser, mer lyssnar, på Tv4 vädernyheter. Det snöar i Sverige.

Gårdagen påminde en aning om de lågstadie-discon man så gärna gick på varje fredag i Bamba.
Pluset till de trevliga männen som bjöd på tequila, gjorde natten minnesvärd. (Tequila får mig genast att tänka på programmet Tila Tiquila - A Shot At Love på MTV. Vilket fick mig att slå över från 4an till den skandalösa och glamorösa tv(host)-kanalen. Tila satt där!) Tillbaka till ruta 1 utanför rutan. En engång träffade jag på en man som lyssnade på öronvärd musique. Beirut.. Hjärtat hoppade i mig, och jag ville bara bita upp alla mina naglar och spotta dem i ansiktet på alla house lyssnade människor. FÖRSVINN. Nej, jag är för hård ibland. Ni är också människor, men människor som är lite minde värda.

Jag har nu haft 3 bloggar i mittt liv. Alla finns kvar, men jag har beslutat mig för att stanna här ett tag. Där jag är lite gömd, förstår du mig?
-Bra. Jag tror jag kommer trivas på Thenewspaperblog, och för att göra saker lite klarare kommer jag inte ta upp internationella nyheter. Well, kanske om de oroar mig och jag anser dem som intressanta. Om du letar efter en sida som bara nämner elände, nästan bara nämner elände, har du en direktlänk här: www.gp.se

Mina vänner, jag skall till Australien om en vecka. Jag skall delta på ett bröllop och där skall jag sitta och spela gitarr. Så jag tänkte sätta på mig min möbel, och kolla mig i speglen för att se så allt står rätt till.

*Min möbel - Min kjol från monki som ser ut som min soffa min mormor ägde någongång då jag inte extisterade.

Garv / Nate, N8

RSS 2.0